Вече могат да продължат снимките на двата спин-офа на сериала Живите мъртви“,

...
Вече могат да продължат снимките на двата спин-офа на сериала Живите мъртви“,
Коментари Харесай

Одобрение от Гилдията. Интервю с Вампир ще има нов сезон.

Вече могат да продължат снимките на двата спин-офа на сериала „ Живите мъртви “, както и идващият сезон на „ Интервю с върколак “, откакто беше реализирано съглашение с Гилдията на екранните артисти, заяви АП.

Трите сериала на телевизионния канал „ Ей Ем Си “ са най-големите телевизионни продукции, които са постигнали краткотрайно съглашение с Гилдията на екранните артисти – Американска федерация на телевизионните и радио актьори.
-->
В сряда беше обещано утвърждението на Гилдията, с помощта на това, че кабелният канал „ Ей Ем Си “ и продуцентската компания „ Сталуорт Филмс “ не са част от Алианса на филмовите и телевизионни продуценти – обединението от студия, против които стачкуват актьорите в Холивуд, макар че са „ упълномощени компании “, които съблюдават договорите, подписани от Алианса.

Спин-офът „ Живите мъртви: Дарил Диксън “ и сериалът „ Интервю с върколак “ ще  подновят фотосите на вторите си сезони. Споразумението също ще разреши на актьорите да вземат участие в постпродукцията на първия сезон на спин-офа „ Живите мъртви: Тези, които живеят “.

Обаче няма да бъде позволено писането на нови сюжети, защото американската Гилдия на сценаристите избра да не разрешава постигането на сходни съглашения.

Тактиката на Гилдията на екранните артисти за даване на краткотрайни съглашения, които са предоставени на стотици филми и телевизионни излъчвания, направени отвън огромните студиа (стига да дават на актьорите изискванията, които Гилдията изиска в последното си предложение преди стачката да стартира на 12 юли), провокира възражения от доста членове на синдиката, които считат, че се подкопават техните цели.

Макар да признават, че в началото не са обяснили тактиката си задоволително добре, синдикалните водачи в този момент пазят нейната успеваемост. Те настояват, че тези продукции демонстрират, че настояванията им не са неразумни, и че разрешават на други хора в Холивуд да работят.

„ Мисля, че в този момент има по-добро схващане на краткотрайните съглашения и хората осъзнават, че подпомагането на опитните актьори и снимачни екипи в това те да имат благоприятни условия за работа, ще утвърди нашата увереност “, сподели за АП президентът на Гилдията на екранните артисти Фран Дрешър. „ Не желаеме да бъдем заклещени в позиция, в която сме принудени да вършим взаимни отстъпки с правилата си, тъй като хората обезверено желаят да се върнат на работа. “, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР